23 Aralık 2013 Pazartesi

Arda'nın Smile Face Temalı Doğumgünü Kurabiyeleri

Herkese Selamlar,

Üzerinde çoook severek çalıştığım smile face temalı, annesinin kıymetlisi Arda'nın kurabiyelerini anlatan dolu dolu bir post ile karşınızdayım.


Bir cumartesi günü, tamda eşimle kurabiyelerim hakkında konuşurken -ki vazgeçemediğim bir konudur kendisi- telefonum çaldı. Telefonumun rehberi kendi kendine silmesinden sonra dolayısı ile beni arayan numaraları tanıyamadığım için hangi tanıdığım,arkadaşım,dostum arıyor acaba düşüncesi ile sonradan bezgin olduğu kanısına vardığım bir ses tonu ile telefonumu açtım. Karşımdaki o enerjik ses beni resmen kendime geitrdi ve Saadet Hanım ile böylece tanışmış olduk :) Saadet Hanımcığım o ses tonu ile o güzel enejinizi düşürdüysem özürü bir borç bilirim :)

Kurabiyelerin hazırlanma sürecinde çok kısa ve öz konuşmalar ile çalışmayı bitirdik. İnsanın ne istediğini biliyor olması anladım ki karşısındakini hiç ama hiç yormuyor. Saadet Hanım o kadar netti ki bende o kadar rahat çalışabildim ve perşembe akşamı da teslim ettik kurabiyelerimizi.

Kendim yaptım diye demiyorum ama şahsen ben bunlara bayıldım bayıldımmmm :) Birde yeniyıl sürprisiz yaptık kendilerine. Yeniyıl temalı kurabiyelerimden küçük bir kavanozcuk hazırladım. Umarım hepsi beğenilmiştir.Sonsöz olarak başka çalışmalarda buluşmak dileğimle Arda'ya nice sağlıklı, bol şanslı ve başarılı yıllar diliyorum.

















                                                                Minik hediyemiz :)
Sevgilerimle...

5 yorum :

div class='clear'/>