29 Nisan 2013 Pazartesi

Anneler Günü İçin

Anneler günü yaklaşıyor. Klasik hediyelerin dışına çıkıp bu özel güne farklılık katmak lazım değil mi? Tamamen annene özel çalışmalar için siparişleri almaya başladım. Bu anneler günü annen kadar özel bir hediye ile taçlansın...

Not: Fotoğraf alıntıdır.

Elif'in Elif Bebeğine

Elif ismini her zaman sevmişimdir. Bu çalışma Elif Hanım'a Elif bebeği için benimde iş arkadaşım hatta şefim Seda'dan bebek müjdesine hediye olarak gidiyor.Evet doğru anladınız, ben yanlış yazmadım. Elif bebeğin annesinin adı da Elif :) Elif'in Elif bebeği  henüz yolda, anne karnında da aynı fotoğraflardaki pozisyonda uyuyor olmalı. Şimdilik uyandırmadan keyfini bekleyeceğiz, geldiği zamanda kurabiyelerini kendi ellerimle yapmayı diliyorum. Ben yine tek tek sevdim hepsini paketlerken, umarım Elif Hanım da sever :)

25 Nisan 2013 Perşembe

Teremyağlı Kabak Çorbam

Geçtiğimiz günlerde internette gezerken yeni bir site ile karşılaştım. Nedir ne değildir diye araştırırken bir baktım ki bende bir tavsiye meleği olmuşum. Buradan siteye ulaşabilir ve ayrıntıları kendiniz de öğrenebilirsiniz. Fakat özetleyecek olursak, siteye üye oluyoruz, çeşitli kampanyalar düzenleniyor ve katıldığımızda bize katıldığımız kampanya dahilinde ürünler ve hediyeler gönderiliyor. Biz de bu ürün ile yaşadığımız tecrübelerimizi o kampanya ya ait sayfada ya da istediğimiz her yerde paylaşıyoruz.

Teremyağ benim zaten severek kullandığım bir ürün. Tavsiye kanalının gönderdiği kampanya hediyeleri ile de daha güzel oldu ve elimde şuan bana uzun süre yetecek kadar Teremyağ mevcut. Gelen paketin içinden 3 adet tarif defteri, 3 adet Teremyağ hediye kuponu, bir adet harika tariflerin anlatıldığı bir kitap ve mutfak önlüğü çıkıyor.Bende bu fırsatı değerlendirerek Teremyağ ile güzel bir kabak çorbası yaptım.



17 Nisan 2013 Çarşamba

Harika Bir Çekiliş

Bloglar arası hediyeleşmeler çok bu ara. Ama ben buna bayıldımmm :) Hediyeler gerçekten çok kaliteli. Belki şansımı azaltıyorum ama mutlaka bakın derim.

Harika İçerikli Bir Çekiliş

12 Nisan 2013 Cuma

Lavazza Fincanı Hakkında

Gelen Maillerden dolayı artık Lavazza fincanı ile ilgili bir yazı yazmak farz oldu diyerek oturdum bilgisayarın başına. Şurada farklı tasarımları paylaştığım görseller üzerinden en çok fincan şeklinde olan görsel ile ilgili mail aldım. Maillerde genellikle nasıl yapıldığı ve içeriği hakkında bilgi isteniyordu. Fakat tasarım, fikir ve yapım bana ait olmadığı için nette küçük bir araştırma yaparak yine de kimseyi yanıtsız bırakmak istemedim.



10 Nisan 2013 Çarşamba

El emeği iş yapan arkadaşlara duyrulur :)

Bugün siteler arasında gezinirken yeni bir site keşfettim.  El emeği iş yapan arkadaşlarımın belki işine yarar diye paylaşmak istedim. Hadi bakalım hepinize bol bol bol satışlar inşallah :)

Tabletteki Hürriyet değil, tablete özel Hürriyet





Hürriyet, Türkiye’nin en çok okunan gazete uygulaması Hürriyet E-Gazete’den sonra Hürriyet Tablet uygulamasını da hayata geçirdi. “Tabletteki Hürriyet değil, tablete özel Hürriyet” sloganıyla tanıtılan ve Apple Store’da 1 numaraya yerleşen bu yeni uygulama kullanıcılar tarafından oldukça beğeniliyor.

2011 yılının Mart ayında hayata geçirilen Hürriyet E-gazete uygulaması bugün, Türkiye’nin en çok okunan tablet gazetesi olmayı başarmış durumda. Toplamda ücret ödeyen abone sayısı 16 bine ulaşarak, ücretsiz rakiplerinin ulaştığı rakamları geride bırakırken; Hürriyet okurları, E-Gazete uygulamasını günlük 50 bin, haftalık 350 bin kez ziyaret ediyor.

Tablet okurunun beklentisinin farklılaşması ve ilgi alanlarının değişmesiyle, okurlar artık okuduğu haberin videosunu da izlemek, farklı spor dalları hakkında analizler okumak, dünyadan ilginç fotoğraflar görmek, içeriği 'parmağının ucunda' hissetmek istiyor. Hürriyet Tablet uygulaması tam da bu beklenti ve ihtiyacı karşılamaya yönelik hazırlanmış bir uygulama.

Bir haftadır Apple Store’da en çok indirilen uygulamalar arasında 1 numarada yer alan Hürriyet Tablet’te, Manşet, Güncel, Ekonomi, Spor, Kelebek, Seyahat bölümlerinin yanı sıra Cumartesi ve Pazar eklerinin bambaşka yorumları yer alıyor. Günün videosu ve foto galeriler oldukça beğenilirken, HTML5 tabanlı bir uygulama olduğu için reklamverenler için de oldukça cazip.

Tablet bilgisayarların tüm olanaklarını kullanan yeni Hürriyet Tablet uygulaması, App Store ve Android Market’te, ücretsiz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

5 Nisan 2013 Cuma

A & Z

Çalışmayı en sevdiğim temalarından bir de aşk. Çünkü anlatacak o kadar güzel ve sevimli hikayeler çıkıyor ki bende anlatmaya doyamıyorum. Bu çalışmada çok güzel devam etmesini canı-ı gönülden dilediğim bir hikaye içindi. Devamında daha güzel hikayelerini de birlikte anlatmayı diliyorum arkadaşım :)



Mutluluk hep yanı başınızda olsun...

3 Nisan 2013 Çarşamba

2 Nisan 2013 Salı

Kurabiyeleri Taze Tutmak İçin Püf Noktaları


Daha önce bayat kurabiyeleri nasıl değerlendirebileceğimiz ile ilgili bir yazı hazırlamıştım. Ve şimdi de düşündüm ki kurabiyeleri bu noktaya gelmeden nasıl daha uzun süre taze tutabiliriz. Bildiğim bütün püf noktalarını aşağıda paylaştım. Bu konuda fikri olan herkesin değerli paylaşımlarını da bekliyorum :)

Not: Bayat kurabiyelerinizi çok pratik bir şekilde değerlendirmek için tık tık...

div class='clear'/>